Automotief:  
   
Grondlaksystemen:  
Primers: grijs / beige / wit
Filler: beige
Zinkcompound: grijs
   
Aflak kleuren: 1 K acryllaat laksystemen
  1 K blanke lak
Algemene kleuren: Matzwart / glanszwart /
  wielzilver/wit
Speciale producten: Vinyl bumperspray
  Lichtgrijs / middengrijs /
  antraciet / zwart
Hittebestendige lakken: Zwart mat / zilver / wit /
  antraciet met
Diversen: Alu-spray
  Non ferro primer
  Interieur vinyllakken
  Lakstiften acryllaatlak
  Lampjes lakstiften*
  Navulbare spuitbussen
* In rood/blauw/geel/groen/violet

De mogelijkheid bestaat om bovenstaande producten te leveren onder private label. Deze producten hebben wij op voorraad en kunnen zodoende snel en voorzien van uw eigen label geleverd worden.Wij kunnen ook producten volgens uw eigen specificaties leveren. Tevens bestaat de mogelijkheid producten af te vullen die gebruikt kunnen worden in de automotieve markt.

Tweewieler:

Voor de tweewielerbranche hebben wij een compleet kleurprogramma van nagenoeg alle bekende fietsfabrikanten. Er is ook een gamma van kleuren beschikbaar van de meest voorkomende scooterkleuren.   Bovendien beschikken wij over een breed assortiment dat gebaseerd is op veel gebruikte kleuren in de tweewielerbranche.
   
1000 serie: Algemene kleuren als
  zwart / matzwart /
  wit /primers etc
2000 serie: Non metallics
3000 serie: Metallic kleuren
4000 serie: Hittebestendige lakken in
  diverse kleuren

Voor bovenstaande branche is het mogelijk om producten te leveren onder private -label om zodoende uw eigen merk te profileren in de markt. Wij ontwikkelen eventueel samen met u de lay-out om zo een optimaal resultaat te verkrijgen.

Lakstiften:

Tevens kunnen wij lakstiften leveren volgens iedere kleurspecificatie indien gewenst bedrukt met uw eigen logo.Alle bovenstaande producten worden geproduceerd middels een professioneel 1-K acrylaat laksysteem.Dit laksysteem geeft een hoge glans en een krasvaste lakfilm.
Mogelijk in: nonmetallic/metallic/
  parelmoer effect kleuren
Industrie :    

In de industrie leveren wij aan bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. Onze producten worden gebruikt op o.a. landbouwmachines, zwaar materieel vervoer, houten en stalen meubelen,liften, machines en zo meer.Wij hebben dan ook een breed scala aan kleuren. Standaard kleuren uit bovenstaande branches alsmede Ral kleuren, maar ook kleuren gemaakt aan de hand van een aangeleverd kleurstaal.Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig.Ook kunnen er lakstiften van de benodigde kleur gemaakt worden.Uiteraard maken wij alleen gebruik van de allerbeste laksystemen.Zodoende blijft kleurechtheid en glans gewaarborgd.Vaak vindt de klant het van groot belang dat de consument zijn product direct herkend. Daarom bieden wij dan ook de mogelijkheid uw product te leveren onder private label.

Technische Aerosols:

In ons Assortiment hebben wij standaard een aantal technische aerosols.
Onderstaand een greep uit ons assortiment:
 
-Multispray
-Teflonspray
-Siliconenspray
-Kauwgomverwijderaar
-Stofverwijderaar
-Ontvetter
-Contactreiniger
-Stickerverwijderaar
-grafityremover

Indien u een ander technisch product in spuitbus geleverd wil hebben, is daartoe ook een mogelijkheid.

Loonafvulling:

Bij De Wilde is het ook mogelijk uw eigen product af te laten vullen in spuitbus. De standaard maten die wij daarvoor hanteren zijn de 150ml, 400ml en 500 ml.Aan de hand van aangeleverde monsters worden de mogelijkheden om u product af te vullen onderzocht. Na uitgebreid testen kunnen wij zonodig overgaan tot het produceren.De mogelijkheid van private label is natuurlijk mogelijk om het te laten onderscheiden van in de markt reeds aanwezige producten.